Eklunds.no

Hvorfor velge varmepumpe fra Eklunds?

Varmepumper er det klart foretrukne alternativet for miljøvennlig oppvarming i norske boliger og vi finner nå varmepumper i mer enn 750000 boliger i Norge.

En varmepumpe er en økonomisk og miljøvennlig oppvarmingsmetode. En varmepumpe lager ingen utslipp, og filtrering av luften gjennom filtre i varmepumpen skaper et godt innemiljø.

Normalt benyttes 50-80 % av det totale energiforbruket i en bolig til oppvarming, inklusive tappevannsproduksjon. I en varmepumpe brukes elektrisitet for å hente ut varme fra kilden (luft, vann, fjell, jord), og slik få flere ganger mer varme enn elektrisiteten som brukes. Ved å installere en varmepumpe reduserer man da de faktiske kostnadene, fordi man bruker mindre elektrisitet/olje på oppvarmingen. Forholdet mellom varmen man produserer og elektrisiteten man bruker kalles effektfaktor (COP= Coefficient of Performance), og er et mål på hvor effektiv en varmepumpe er.

Eklunds Propan & Varmepumpeservice leverer varmepumper fra vår utvalgte leverandør i Norge, blant andre Panasonic og Wilfa. Vi tilbyr en total løsning i form av befaring, montasje og service samt salg av diverse tilleggsutstyr. Vi har et stort utvalgt av produkter tilgjengelig som er spesielt produsert og testet for det Nordiske klimaet. Er det solid varmeeffekt og ytelse, kostnadsbesparelse eller unikt design du er ute etter så leverer vi det du trenger.

Panasonic gir store valgmuligheter. Det er mange Panasonic modeller og du kan derfor finne en som passer ditt behov. Panasonic leverer luft til luft og luft til vann varmepumper av optimal kvalitet, både når det gjelder effektiv oppvarming, strømsparing, luftrensing og elegant design. Som autorisert Panasonic-forhandler kommer vi på uforpliktende befaring og gir gode råd om alternative løsninger. Vi gjør en vurdering av ditt miljø for å bistå med valg av riktig modell og plassering av varmepumpens inne- og utedeler for optimal ytels

Vi har erfaring med varmepumper siden 2003 og har siden den gang opparbeidet oss en solid kompetanse og bred erfaring. Når du handler hos oss er vi behjelpelige med prosjektering, råd og veiledning. Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) i forhold til faglig kompetanse. Våre montører er F-gass-godkjent. Med Eklunds Propan & Varmepumpeservice som din leverandør er du også sikret et solid nettverk for tiden etter du har handlet din varmepumpe.

Varmepumper fra Panasonic

Den vanligste typen varmepumpe i dette landet er “luft luft varmepumpen”. Denne henter kald luft utendørs og leverer varm luft innendørs.

Varmepumper fra Wilfa

Et rimelig varmepumpe alternativ for det nordiske klima!

Varmepumper fra Mitsubishi

Det nyeste tilskuddet fra Mitsubishi Electric, Kaiteki er allerede en bestseller!