Eklunds.no

Dette er propanspesialisten

Propanspesialisten er en spesialforretning som blant annet leverer solstrømprodukter, propansutstyr og varmepumper. I tillegg selger og monterer vi gassuytstyr.

Bedriften ble etablert i 1996 og har i dag to ansatte. Vi er en spesialisert faghandel innen alternative energiløninger, varmeprodukter, hyttetoaletter, vannløsninger, gassprodukter og ikke minst varmepumper for fritidsbolig og hjem.

Våre medarbeidere har lang erfaring og har opparbeidet seg en unik produktteknisk kompetanse som vi gladelig deler med våre kunder.

Vår nettside står til din disposisjon hele døgnet og her finner du svar på det meste du måtte lure på. Forespørsler og andre henvendelser på nett blir normalt besvart innen 24 timer.

Propanutstyr

I dette segmentet forhandler vi blant annet gasskomfyrer, gasskjøleskap, koketopper, gassbluss, gassovner, terrassevarmere, gasspeis og gassfakler. Vi selger også propangass i stål- og komposittflasker i forskjellige størrelser samt rør og koblinger.

Varmepumper

Vi har erfaring med varmepumper siden 2003. Propanspesialisten leverer varmepumper fra vår utvalgte leverandør i Norge, Panasonic. Vi tilbyr en total løsning i form av befaring, montasje og service samt salg av diverse tilleggsutstyr.

Solenergi

Helt uten skjemmende kraftledninger kan du få 230 volt strøm i stikkontaktene på hytta. I vårt sortiment finner du komplette kraftpakker og solenergiverk. Utstyret som batterier, vekselretter, solscellepanel og generator kan også kjøpes sepa

Hytte VVS

VVS-utstyr som gir en bedre komfort på hytta. Komplette vannpakker, dusj, ulike typer toaletter for bruk uten vann- og strøm. Videre vanntanker, cisterner, vannpumper, utstyr for vannrensing, rør/koblinger og sanitærutstyr.