Eklunds.no

Dette er propanspesialisten

Propanspesialisten har byttet navn til Eklunds Propan & Varmepumpeservice. Vi er en spesialforretning som blant annet leverer solstrømprodukter, propansutstyr og varmepumper. I tillegg selger og monterer vi gassuytstyr.

Eklunds Propan & Varmepumpeservice er en spesialisert faghandel innen alternative energiløninger, varmeprodukter, hyttetoaletter, vannløsninger, gassprodukter og ikke minst varmepumper for fritidsbolig og hjem.

Propanutstyr

I dette segmentet forhandler vi blant annet gasskomfyrer, gasskjøleskap, koketopper, gassbluss, gassovner, terrassevarmere, gasspeis og gassfakler. Vi selger også propangass i stål- og komposittflasker i forskjellige størrelser samt rør og koblinger.

Varmepumper

Vi har erfaring med varmepumper siden 2003. Propanspesialisten leverer varmepumper fra vår utvalgte leverandør i Norge, Panasonic. Vi tilbyr en total løsning i form av befaring, montasje og service samt salg av diverse tilleggsutstyr.

Solenergi

Helt uten skjemmende kraftledninger kan du få 230 volt strøm i stikkontaktene på hytta. I vårt sortiment finner du komplette kraftpakker og solenergiverk. Utstyret som batterier, vekselretter, solscellepanel og generator kan også kjøpes sepa

Hytte VVS

VVS-utstyr som gir en bedre komfort på hytta. Komplette vannpakker, dusj, ulike typer toaletter for bruk uten vann- og strøm. Videre vanntanker, cisterner, vannpumper, utstyr for vannrensing, rør/koblinger og sanitærutstyr.